Úspěšně prodáváme činžovní domy

Vlastníte činžovní dům a chcete ho prodat? Nebo chcete činžovní dům koupit? Pomůžeme vám. Pravidelně realizujeme prodeje činžovních domů v prestižních lokalitách Prahy. Naše portfolio zahrnuje i prodej významného nebytového komplexu v hodnotě čtvrt miliardy korun v Praze 7. Většina našich kupujících jsou dlouhodobí obchodní partneři s jasnou investiční strategii. Buď investují do domů s rozumným výnosem, nebo realizují rekonstrukce s vizí budoucího využití či rozprodeje bytových jednotek. Pro zachování  diskrétnosti nabízíme některé nemovitosti pouze neveřejně.  

Rádi se podělíme o naše bohaté zkušenosti

Za 27 let jsme toho na realitním trhu zažili hodně a vybudovali rozsáhlou síť partnerů. Jsme schopni poskytnout odborné a hlavně i praktické poradenství při prodeji, pronájmu i nákupu bytů, činžovních a rodinných domů. Máme partnery v oblasti práva nebo účetnictví, pomůžeme vám i s výhodným pojištěním nemovitosti nebo vyřízením pojistných událostí. Disponujeme širokou sítí spolehlivých řemeslníků, kteří se postarají o veškeré práce spojené s údržbou nebo opravami. 

V naší databázi máme i neveřejné novinky na pražském trhu

Chcete činžák koupit?

V naší databázi máme vždy aktuální novinky a neveřejné nabídky na pražském trhu. Společně stanovíme klíčová kritéria vašeho výběru, jako je lokalita, stav domu a potenciál výnosu. Zajistíme prohlídku, dokumentaci, případně doporučíme zkušeného poradce na úvěrové financování. Po nabytí vlastnictví vám rádi co nejrychleji dům obsadíme prověřenými nájemci nebo rozprodáme na jednotky.

napište nám

Kontaktujte nás s jakýmkoli dotazem